فرهاد مشیری، هنرمند سرشناس، درگذشت «پلنگ آناتولی» برای شبکه نمایش دوبله شد ادامه پخش «حسینیه تهران» در دهه دوم محرم + زمان پخش پخش فیلم «۱۴۰۸» هافستورم در تلویزیون از امشب (۲۷ تیر ۱۴۰۳) «پیر پسر» لیلا حاتمی و حامد بهداد در ایرلند برگزیده شد فراخوان جشنواره مشترک نقاشان ایران و روسیه اعلام شد معرفی کتاب | درباره کتاب «پنداشت تربیت» اثر جودیت ریچ هریس درباره نقش «جانی دپ» در فیلم «کارناوال در پایان روزها» نقاشی‌های خیره‌کننده از زندگی روزمره مردم در مقبره چینی + عکس پروژه مسکن هنرمندان چه زمانی به بهره‌برداری می‌رسد؟ وزیر ارشاد: حداکثر حمایت از هنرمندان ممنوع الکار انجام شده است | جایی که هنرمندان خطا کردند، هم حمایت کردیم توضیحات دبیر شورای صنفی نمایش درباره ابهامات آیین‌نامه اکران سال ۱۴۰۳ | از دعوا بر سر اکران ۱۰ فیلم کمدی تا اجبار در دادن حق وتو غلبه بازار بر هنر، کتیبه نویسی را از عیار انداخته است رئالیتی شوی «شکارچی» از شبکه خانگی + جزئیات «زینب (س) اسیری رفت و ما بر جای بودیم» | کم‌توجهی به زنان کربلا و بانوان دفاع مقدس در ادبیات فارسی آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره نانو و رسانه ۱۴۰۳+ جزئیات
سرخط خبرها

هوش مصنوعی صدای «مورگان فریمن» را درآورد

  • کد خبر: ۲۳۶۵۶۴
  • ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶
هوش مصنوعی صدای «مورگان فریمن» را درآورد
«مورگان فریمن» بازیگر و صداپیشه آمریکایی استفاده غیرمجاز از هوش مصنوعی برای تقلید صدایش را محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مورگان فریمن» در یادداشتی از طرفدارانش تشکر کرد و از تلاش‌های کاربران برای محکوم کردن تقلید غیرمجاز هوش مصنوعی از صدای قابل تشخیص این بازیگر تشکر کرد.

این بازیگر سرشناس ۸۷ ساله به خاطر گویندگی در فیلم‌هایی مانند «رژه پنگوئن‌ها»، «رستگاری در شاوشنک» و «عزیز میلیون دلاری» شناخته شده است. شهرت فوق‌العاده صدای فریمن، او را به یک هدف خاص برای تقلید صدای تولید شده توسط هوش مصنوعی تبدیل کرده است و اخیرا کاربری در فضای مجازی که خود را به عنوان خواهرزاده بازیگر معرفی کرده است، از صدای ساخته شده فریمن با هوش مصنوعی استفاده کرده است.

اظهارات فریمن در حالی مطرح شده است که تقلید‌های هوش مصنوعی در صنعت سرگرمی مورد بررسی قرار گرفته است.

تیم حقوقی «اسکارلت جوهانسون» بازیگر هالیوودی نیز اخیراً از کمپانی هوش مصنوعی «OpenAI» خواسته است تا نحوه ایجاد دستیار صوتی شخصی هوش مصنوعی خود به نام «Sky» را فاش کند و چت بات را به دلیل شباهت بسیار زیاد به صدای این بازیگر غیرفعال کند.

«اسکارلت جوهانسون» گفته که «سم آلتمن» مدیر عامل «OpenAI» سپتامبر گذشته با او تماس گرفته تا از صدای او برای فرم مکالمه ابزار هوش مصنوعی «ChatGPT» استفاده کند، اما او به دلایل شخصی نپذیرفته است. این بازیگر ماه گذشته گفت این شرکت هوش مصنوعی پس از اینکه او از همکاری با آنها امتناع کرد، از صدایی بسیار شبیه به صدای او استفاده کرده است. همچنین گفته می‌شود که «آلتمن» دو روز قبل از انتشار نسخه دستیار صوتی با نماینده این بازیگر تماس گرفته و از او خواسته در این مورد تجدید نظر کند. این شرکت استفاده از دستیار صوتی را متوقف کرد، اما اعلام کرد که این صدا تقلیدی از «جوهانسون» نیست.

در ماه آوریل، «دریک» خواننده آمریکایی نیز به دلیل استفاده از نسخه هوش مصنوعی از صدای «توپاک شکور» دیگر خواننده رپ در آهنگش مورد انتقاد شدیدی قرار گرفت. «هوارد کینگ» که نماینده بنیاد «توپاک شکور» است عنوان کرده که این آهنگ سوءاستفاده آشکار از میراث یکی از بزرگترین هنرمندان هیپ هاپ در تمام دوران است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->